Mødested Amager

Fællesskab, tværkulturel dialog og kulturmøde
Mødested Amager på fjerde sal i Kvarterhuset

Natkirke i Sundby kirke

hver fredag kl. 19-23

- midt på Amagerbrogade. 

Kom og gå som du vil! - 5 minutter, en halv time eller hele aftenen

 

 

Natkirke -frise

 

Velkommen i Natkirken

Måske vil du opleve, at Gud taler til dig; hvis du selv tier stille!

Det er svært at være i stilheden. Man skal kæmpe lidt med sig selv for at blive i stilheden. Men hvis du holder ud de første fem minutter, så vil du opdage, at der sker noget med dig.

Det er ikke nødvendigvis sådan, at du ser Jesus for dit indre blik, eller en lysende engel i hvide klæder, eller andre store syner. Men noget sker der inderst inde; noget dukker op i dit sind. Det kunne jo være et lille, diskret vink fra Gud, hvem ved?

Det er vores håb, at du vil møde Gud i mørket og stilheden. Det er Natkirkens formål at skabe rammerne for et sådant møde. Derfor er der stille i kirken. Derfor er der kun levende lys tændt. Derfor lader vi dig være i fred - med mindre du selv henvender dig til en af os.Du kan tænde et lys. Du kan skrive en bøn og få den læst op. Du kan bede om en samtale med en af natkirkens medarbejdere. Du kan også komme til lønligt skriftemål hos præsten, hvis du har behov for at få lettet din samvittighed og få Guds tilgivelse.


Natkirkens program:

 

Kl. 19: Natkirken åbner. Aftenens præst hilser med en nådeshilsen og vi synger en salme.

Mellem kl. 19 og 20: Stilhed i kirken. Stilheden er Guds sprog. I hverdagens larm og tankemylder er det svært at høre Ham. Du har mulighed for at skrive en bøn til Gud, som vil blive læst op senere på aftenen. Eller du kan tænde et lys for dine håb og længsler - din frygt og bekymring. Giv Gud en chance i natkirkens stilhed.

Du kan også vælge en samtale på tomandshånd med en af natkirkens medarbejdere. Vi er til rådighed for samtale hele aftenen. Der er to samtalerum i forbindelse med kirken, hvor vi kan tale uden af forstyrre stilheden i kirken.

Kl. 20: en kort prædiken

Stilhed i kirken

Kl. 21: Nadver
Oplæsning af aftenens bønner.

Stilhed i kirken

Kl. 22: Absolution - syndsforladelse Oplæsning af aftenens bønner

Stilhed i kirken

Kl. 23: Natkirken lukker. Vi synger en salme

 

 

Folkekirken Multifarvet Logo

 

 

 Natkirken et samarbejde mellem Sundby kirke og Mødested Amager.